Internet en printen

Computers met internet

Bij al onze bibliotheken kun je gebruikmaken van de computers met internet. Om daar te kunnen internetten, moet je inloggen.

Inloggen

Om in te loggen op onze computers moet je gewoon lid zijn of een apart internetabonnement afsluiten voor € 10,- per jaar bij de klantenservice in onze bibliotheken. Voor iedereen geldt dat je maximaal twee uur per dag ingelogd mag blijven.

Wifi

Bij al onze vestigingen kun je gratis gebruikmaken van onze Wifi.

Student? Eduroam

Ben je student, dan kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van Eduroam. Hou er wel rekening mee dat de verbinding trager wordt tijdens de tentamenweken, omdat het dan erg druk is.

Printen en kopiëren

Bij al onze bibliotheken kun je vanaf onze computers printen. Ook kun je er kopiëren.

Tarieven

A4 zwart-wit € 0,10 per vel
A4 kleur € 0,30 per vel
A3 zwart-wit € 0,20 per vel
A3 kleur € 0,60 per vel

Printen vanaf je eigen apparaat

  1. Ga op naar printen.groningerforum.nl.
  2. Upload je document en onthoud de printcode.
  3. Voer de printcode in bij de betaalautomaat op de begane grond of de betaalpaal op de eerste verdieping van Oude Boteringestraat 18.
  4. Betaal en je document wordt geprint.

Nog geen lid? >>

Nog geen lid? >>

Bibliotheken >>

Bibliotheken >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.