Eten en drinken

Eetcafé Hereplein

Wil je voor of na de film een hapje eten of een glas wijn drinken? Mensen kijken en ontmoeten? Dat kan, in de foyer op de begane grond, in het eetcafé op de eerste etage en bij mooi weer op het terras voor de deur.

Tafel reserveren

Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan een tafel via: T 050 3683602 (na 15.30 uur).

Bekijk de dinerkaart (pdf)
Bekijk de drankenkaart (pdf)
Bekijk de borrelkaart (pdf)

Openingstijden + adres

Eetcafé Hereplein

Leescafé Belcampo

Bij onze bibliotheek aan de Boteringestraat kun je bij Leescafé Belcampo genieten van knapperige broodjes, een betaalbare kop koffie en wat lekkers erbij, terwijl je rondneust in onze collectie tijdschriften, glossy's en kranten.

Het is er elke dag gezellig druk. En daarom hanteren we één regel: het is een laptopvrije zone.

Heb je vragen of wil je weten wat de soep is van de dag, dan kun je het Leescafé bellen: 050 3683663.

Bekijk het menu (pdf)

Openingstijden bibliotheek

Leescafé Belcampo

Hier vind je ons >>

Hier vind je ons >>

Cadeaubonnen >>

Cadeaubonnen >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.