Entreeprijzen, kortingstarieven en cadeaubonnen

Tarieven filmtickets

    v.a. 1 jan 2019
Regulier tarief € 10,00 € 10,50
Jongeren t/m 24 jaar & studenten € 8,00 € 8,50
Jeugd t/m 15 jaar € 7,00 € 7,50
Kinderen t/m 11 jaar € 5,00 € 5,50
Landelijke première € 5,00 € 5,50
Cinevillepas (zie voorwaarden) Gratis Gratis
Film in zaal 2 (geen bioscoopzaal) € 6,00 € 6,00
Sneak preview tarief € 7,50 € 7,50
Stadjerspas € 7,50 € 8,00
Tienrittenkaart € 75,00 € 75,00
Toeslag lange film + € 3,50 + € 3,50

Voor speciale filmvoorstellingen in combinatie met lezingen of muziek kunnen andere tarieven gelden.

Ticketprijzen andere activiteiten

De prijzen en kortingstarieven voor debatten, events, cursussen en andere activiteiten variëren. En sommige activiteiten zijn gratis. Dit staat altijd duidelijk bij de desbetreffende activiteit aangegeven op onze website.

Kortingen

Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders aangegeven. Heb je online een kaartje met korting gekocht, laat je studentenpas, stadjerspas of bibliotheekpas dan zien bij de kaartcontrole.

Landelijke premièrekorting

Films gaan traditioneel op donderdag in première in Nederland en daarom verlagen wij de entreeprijs van landelijke premières met 50% op de premièredonderdag.

Tienrittenkaart Film

Als fervent filmliefhebber kun je bij ons een tienrittenkaart nemen voor € 75,-. Deze kaart is niet persoonsgebonden en vrijwel altijd geldig, met uitzondering van filmvoorstellingen tijdens het IFFR in Groningen.

Een tienrittenkaart koop je aan de kassa van ons filmtheater aan het Hereplein 73. Let op: je kunt er online nog niet mee betalen. Je tienrittenkaarten is geldig tot 2 jaar na aankoop. Ongebruikte ritten kun je niet verzilveren.

Nationale Bioscoopbon

Wij accepteren de Nationale Bioscoopbon. We accepteren ook de MaDiWoDo-kaart. Je kunt hiermee (nog) niet online betalen, alleen bij de kassa.

Let op: wij accepteren alleen de originele -fysieke- cadeaukaart of de uitgeprinte e-voucher van de Nationale Bioscoopbon als betaalmiddel. Scannen of de code overnemen vanaf een (smartphone)scherm is helaas niet mogelijk.

Alle andere cadeaukaarten, zoals de Nationale Kunst & Cultuurkaart, de Nationale Entertainment Card en het Bioscoopcadeau, accepteren wij niet.

Cadeaubonnen Groninger Forum

Je kunt ook gebruikmaken van onze eigen cadeaubonnen, verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein 73:

MET Z'N TWEEËN NAAR DE FILM
2x filmticket + 2x drankje: € 25

FILMPJE PAKKEN?
1x filmticket + 1x drankje: € 12,50

Voorwaarden:

  • Geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.
  • Niet geldig op de dag van aankoop.
  • Alleen geldig voor het reguliere filmaanbod.
  • Keuze uit koffie, thee, frisdrank, tapbier of huiswijn.
  • Alleen geldig bij het Groninger Forum, locatie Hereplein.
  • Niet geldig tijdens het IFFR in Groningen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Cineville

Voor maar € 19,95 per maand kun je met je Cinevillepas zo veel je maar wilt naar de film bij het Groninger Forum - én ruim veertig andere filmtheaters en bioscopen door heel Nederland!

Cinevillepas bestellen

Bibliotheekabonnement

We bieden drie verschillende abonnementen aan:

Startabonnement (tot 18 jaar) Gratis
Standaardabonnement € 4,50 per maand of € 54,- per jaar *
Martini-abonnement € 6,50 per maand of € 78,- per jaar *

* Tarieven gelden per 1 januari 2019. Meer over de tariefsverhoging lees je op onze bibliotheekpagina.

Lid worden

Veelgestelde vragen | kaartverkoop

Kan ik kaarten reserveren?

Kaarten reserveren doen we in principe niet meer, omdat ze lang niet altijd opgehaald worden. We blijven dan met lege stoelen zitten, terwijl er wel graag mensen naar binnen hadden gewild. Wil je zeker zijn van kaartjes, koop deze dan alvast gewoon via onze website. Dat kan altijd!

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?

Het kan even duren, omdat de betaling eerst moet worden verwerkt. Heb je je tickets na tien minuten nog niet ontvangen en zitten ze ook niet in je spambox? Stuur ons dan even een mailtje: support@groningerforum.nl. Of bel met onze kassamedewerkers: 050 368 36 02. Het komt goed!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Hoe kan ik betalen?

Online kun je alleen betalen met iDeal. Aan de kassa kun je contant, met je pinpas of met een cadeaubon betalen. Op onze website staat welke cadeaubonnen wij accepteren. Handig ook om te weten: de ING is onze buurman, en dus is er een pinautomaat naast onze locatie aan het Hereplein 73. Maar let op: we accepteren geen briefjes van € 250 of € 500.

Kan ik tickets retourneren?

Nee, dat kan niet. Alleen als een filmvoorstelling, event of andere activiteit niet doorgaat, bieden we je een vervanging of terugbetaling aan. Je kunt wel je ticket weggeven of doorverkopen aan iemand anders voor hetzelfde of een lager bedrag.

Mag ik tickets doorgeven?

Ja. Na aankoop is het jouw ticket, dus mag je hem ook weggeven of doorverkopen voor hetzelfde of een lager bedrag. Maar je mag onze tickets niet elders online aanbieden.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Word lid van de bibliotheek >>

Word lid van de bibliotheek >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.