Bezoek het lees- en schrijfplein

Je krijgt meer plezier in lezen en schrijven als je de taal beheerst. Het plein LEESenSCHRIJF! helpt daarbij. Je vindt het plein op al onze bibliotheeklocaties.

Wat is er te vinden?

Je vindt er makkelijk leesbare boeken. Zoals boeken van Kader Abdolah, Kluun en Baantjer. Ze zijn eenvoudig geschreven: zonder moeilijke woorden en met korte zinnen. Ze hebben grote letters en zijn niet dik.

Ook vind je op het plein taalboeken en -cd’s. Bijvoorbeeld boeken over Nederland, woordenboeken en meer. Oefenen zonder te lezen kan ook. Met de cd’s, cd-rom’s en dvd’s.

Oefencomputers

Op onze oefencomputers kun je gratis oefenen met taal. Gemakkelijke programma’s helpen jou daarbij. Je kunt meteen aan de slag!

Groepen zijn van harte welkom

Wil je met een groep langskomen? Dat kan. Tijdens een gratis bezoek kun je kennis komen maken met ons aanbod en leiden we je rond. Heb je vragen of wil je een groepsbezoek regelen? Mail dan naar Anke Strikwerda a.strikwerda@groningerforum.nl of bel (050) 368 36 48.

Misschien vind je dit ook interessant

Openingstijden >>

Openingstijden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.