Belastingspreekuur

BELASTINGAANGIFTE DOEN?
Het kan in het Groninger Forum. Het Groninger Forum en WIJS Groningen (wijk inzet door jongeren en studenten) organiseren vanaf maart een belastingspreekuur waar stadjers vrijblijvend ondersteuning kunnen krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, het aanvragen of activeren van een Digi-D, uitstelvragen of het aanvragen van een betalingsregeling.

Belastingspreekuur op afspraak

We helpen je graag met het doen van je belastingzaken. Heb je hulp nodig, maak dan een afspraak.

Bekijk locaties en tijden>>

Belastingspreekuur op afspraak

Inloopspreekuur

Liever geen afspraak? Kom dan langs:

De Wijert do 4 april 14.00 - 17.00 uur
Hoogkerk do 4 april 14.00 - 17.00 uur
Selwerd do 11 april 14.00 - 17.00 uur
Vinkhuizen do 11 april 14.00 - 17.00 uur
Beijum do 18 april 14.00 - 17.00 uur
Lewenborg do 18 april 14.00 - 17.00 uur
Ten Boer do 18 april 18.00 - 20.00 uur
Haren do 25 april 18.00 - 20.00 uur
Centrum do 25 april  14.00 - 17.00 uur

 

Zelf belastingaangifte doen?


Wil je zelf je belastingaangifte doen, maar heb je thuis de mogelijkheden niet? In alle bibliotheekvestigingen van het Groninger Forum zijn computers voor je gereserveerd om zelfstandig
aan de slag te gaan met belastingzaken. Als je wilt, kun je de belastingaangifte printen. Uiteraard zijn de computers en de verbinding goed beveiligd.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.