Belastingspreekuur

BELASTINGAANGIFTE DOEN?
Het kan in het Groninger Forum. Samen met WIJS Groningen (wijk inzet door jongeren en studenten) organiseren we vanaf maart een belastingspreekuur waar stadjers vrijblijvend ondersteuning kunnen krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, het aanvragen of activeren van een Digi-D, uitstelvragen of het aanvragen van een betalingsregeling.

Belastingspreekuur op afspraak

We helpen je graag met het doen van je belastingzaken. Heb je hulp nodig? Maak dan een afspraak voor ons spreekuur in maart.

 

Bekijk locaties en tijden

Belastingspreekuur op afspraak

Belastingspreekuur inloopspreekuur

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Kom dan in april zonder afspraak langs op ons inloopspreekuur. 

Bekijk locaties en tijden

Belastingspreekuur inloopspreekuur

Zelf belastingaangifte doen?

Wil je zelf je belastingaangifte doen, maar heb je thuis de mogelijkheden niet? In alle bibliotheekvestigingen van het Groninger Forum zijn computers voor je gereserveerd om zelfstandig aan de slag te gaan met belastingzaken. Als je wilt, kun je de belastingaangifte printen. Uiteraard zijn de computers en de verbinding goed beveiligd.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.