Algemene informatie cursussen

539

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via deze website, zodra de cursussen daarop zijn geplaatst of via een pin betaling bij de klantenservice van de Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18. Betaal je voor je werknemer vanuit de organisatie de kosten van de cursus, dan kun je via de mail contact met ons opnemen.

Betalen

Je kunt betalen met iDEAL via een pin betaling bij de klantenservice van de Forum bibliotheek, Oude Boteringestraat 18. Er worden géén acceptgiro’s verstuurd. Cursusgelden kunnen niet op de cursus worden voldaan en betalen in termijnen is niet mogelijk. Tijdige aanmelding is aan te raden in verband met volgeboekt raken of eventuele annulering van cursussen die anders wel hadden kunnen doorgaan.

Kortingen

Geregistreerde donateurs van de Groninger Forum Academie ontvangen nog tot 1 januari 2019 een korting van € 10 op de lesgelden. Na deze datum houdt het donateurschap op te bestaan. Bibliotheekleden van het Groninger Forum krijgen een korting van € 5 per cursus. Ben je nog geen lid van de Groninger Forum Bibliotheek? Je kunt al lid worden voor maar € 4,50 per maand. Op lezingen en eenmalige activiteiten wordt geen korting verleend. Een combinatie van kortingen is niet mogelijk.

Administratie

Postadres: Postbus 780 9700 AT Groningen
Bezoekadres: Oude Boteringestraat 18
Telefoon 050-3683601
E-mail: academie@groningerforum.nl

Restitutie

Terugbetaling van reeds betaalde cursusgelden is mogelijk bij annulering tot 1 week voor aanvang van de betreffende cursus. Bij terugbetaling wordt steeds 10% administratiekosten ingehouden. Nadien, en als de cursus eenmaal is gestart, is geen restitutie meer mogelijk. Toegangsbewijzen voor lezingen en éénmalige evenementen worden niet teruggenomen.

Vakantie

Tijdens onderstaande vakanties zijn er geen cursuslessen:

Herfstvakantie | 20 t/m 28 oktober 2018
Kerstvakantie | 22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie | 16 februari  t/m 24 februari 2019
Paasdagen | 21 + 22 april 2019
Meivakantie | 27 april  t/m 5 mei 2019

Certificaat

Cursisten die minimaal 80% van een cursus hebben gevolgd, kunnen na overleg met de docent desgewenst een certificaat aanvragen bij het bureau van de Groninger Forum Academie.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!