Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Agenda

Donderdag 22 november
12:15 - 13:15 Te gast: Bart Eysink Smeets
De Cirkel
Donderdag 29 november
12:15 - 13:15 Te gast: Harmen Ridderbos
De Cirkel
Donderdag 27 december
12:15 - 13:15 Te gast: nog niet bekend
De Cirkel

Bart Eysink Smeets | donderdag 22 november

In het kader van Nederland Leest is kunstenaar Bart Eysink Smeets (1988) te gast. Het thema van Nederland Leest is Voeding. Wat eet Bart zelf graag? Is eten mooi of lelijk? Eet je wat je leest?

1254

Harmen Ridderbos | donderdag 29 november

Muzikant Harmen Ridderbos van de band Town of saints vertelt over zijn favoriete boeken, films, kunst en natuurlijk muziek. Town of saints heeft een nieuwe plaat uit: Celebrate. Samen met Heta Salkolahti laat hij ook enkele nieuwe nummers horen.

1253

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Dichter van geluk
  • Talk
  • literair
  • poëzie
donderdag 13 december 12:15 - 13:15

Dichter van geluk

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 20 december 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.