Voor de laatste keer dit seizoen schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Agenda

Donderdag 23 mei
12:15 tot 13:15 Te gast: Bert Wagendorp
Het Buro

Bert Wagendorp | donderdag 23 mei

Bert Wagendorp (1956) werkte voor de Volkskrant als sportverslaggever, correspondent in Londen en algemeen verslaggever. Sinds 2006 schrijft hij driemaal per week een nieuwscolumn voor de krant.

Zijn debuutroman De Proloog verscheen in 1995. In 2013 brak hij door met Ventoux. Deze roman werd verfilmd door regisseur Nicole van Kilsdonk. Hierna schreef hij met zijn dochter Hannah het Vader & Dochter boek. Hierna verscheen in 2017 de roman Masser Brock. Tot slot verschijnt Ferrara, het vervolg op Ventoux, op 9 mei.

Tijdens de Naked Lunch vertelt Bert over zijn nieuwe boek Ferrara. Naast de kunst, komt ook zeker de sport aan de orde.

Bert Wagendorp | donderdag 23 mei

Hier vind je de Naked Lunch

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Maandelijks boekentips in je inbox? >>

Maandelijks boekentips in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.