Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Agenda

Donderdag 28 maart
12:15 tot 13:15 Te gast: Anne-Lie Persson
De Cirkel

Anne-Lie Persson | donderdag 28 maart 

Zangeres Anne-Lie Persson schuift tijdens deze editie van de Naked Lunch aan bij Rense Sinkgraven om het te hebben over o.a. haar nieuwe plaats ROOTS (2019). 

Anne-Lie is al sinds haar jongere jaren geïnteresseerd in het maken van muziek. In 1992 ruilt ze Zweden in voor Nederland om te gaan studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Tegen de tijd dat ze is afgestudeerd, speelt ze al in talloze lokale bandjes in uiteenlopende genres. 

Vanaf 2000 tot midden 2003 speelt ze in verschillende grote shows in de Benelux en DuitslandDeze shows combineren alle kwaliteiten van Anne-Lie, namelijk veel zingen, maar ook dansen en toneel spelen. 

Tegenwoordig is Anne-Lie naast haar lesactiviteiten te zien met vocalgroup Treats en Mama's Kitchen en natuurlijk in haar eigen band als songwriter en uitvoerende artiest. 

2124

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 21 maart 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.