Naar aanleiding van een actuele tentoonstelling te zien aan de Oude Boteringestraat gaan we in gesprek met de kunstenaar over zijn of haar werk, over kunst in het algemeen, over mooi en over lelijk.

Agenda

Donderdag 20 december
12:15 - 13:15 Te gast: nog niet bekend
De Cirkel

Misschien vind je dit ook leuk

Dichter van geluk
  • Talk
  • literair
  • poëzie
donderdag 13 december 12:15 - 13:15

Dichter van geluk

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 22 november 12:15 - 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.