Naar aanleiding van een actuele tentoonstelling te zien aan de Oude Boteringestraat gaan we in gesprek met de kunstenaar over zijn of haar werk, over kunst in het algemeen, over mooi en over lelijk.

Laatste keer Kunstpraat

Omdat we in de tweede helft van 2019 gaan verhuizen naar het nieuwe Forum, en daar andere dingen gaan doen, stoppen we na dit seizoen met het tentoonstellen van kunst. Dit is de laatste keer en dus ook de laatste Kunstpraat. Komt allen!

Ontdek het nieuwe Forum

Misschien vind je dit ook leuk

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 25 april 12:15 tot 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.