Lees-, kijk- en luistertips

Onze bibliotheken zitten vol met verborgen schatten. En als er iemand is die dat weet, dan is het Douwe van der Bijl, bibliothecaris in hart en nieren. Tijdens dit uurtje schotelt hij zijn eigenzinnige keuze en de meest opvallende parels uit onze collectie voor. Af en toe nodigt Douwe een Groningse schrijver uit om te vertellen over zijn of haar werk. Schuif aan, tast toe, luister én leen wat je leuk vindt! En wat later aanschuiven mag altijd natuurlijk.

Agenda

Donderdag 2 mei
12:15 tot 13:15
De Cirkel

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Dichter van geluk
  • Talk
  • literair
  • poëzie
donderdag 9 mei 12:15 tot 13:15

Dichter van geluk

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 25 april 12:15 tot 13:15

Naked Lunch

Maandelijks boekentips in je inbox?

Maandelijks boekentips in je inbox?
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.