Geluk! Niemand kan er zo goed over praten als dichter Rense Sinkgraven. Hij praat met collega-dichters over hun actuele werk en natuurlijk over zijn of haar interpretatie van geluk.

Kees Verheul | donderdag 14 februari

Dichters tussen de wolven

Groot liefhebber en kenner van Russische poëzie, Kees verheul, is te gast. Hij kende Nadjezjda Mandelstam, de weduwe van Osip Mandelstam en Verheul was bevriend met Boris Ryzhy en Nobelprijswinnaar Joseph Brodsky.

Kees Verheul (1940) is slavist en schrijver. Hij vertaalde onder andere werk van Joseph Brodsky en Anna Achmatova. Hij schreef talloze essays over literatuur, die verzameld werden werden in bundels als Een volmaakt overwoekerde tuin (1987) en De dolende pen (2002). Verheul werkt aan een romancyclus over de Tjoettsjevs waarvan het eerste deel Villa Bermond, in 1992 verscheen en deel twee, Stormsonate in het voorjaar van 2006.

Kees Verheul | donderdag 14 februari

Agenda

Donderdag 14 maart
12:15 tot 13:15 Te gast: nog niet bekend
De Cirkel

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 21 februari 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 28 februari 12:15 - 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.