Geluk! Niemand kan er zo goed over praten als dichter Rense Sinkgraven. Hij praat met collega-dichters over hun actuele werk en natuurlijk over zijn of haar interpretatie van geluk.

Frank Keizer | donderdag 9 mei

Dichter Frank Keizer (1987) publiceerde twee chapbooks en twee bundels. Zijn eerste bundel Onder normale omstandigheden (2016) werd genomineerd voor de Poëziedebuutprijs Aan zee. Zijn meest recente bundel heet Lief slecht ding en verscheen in 2019.

Frank is medeoprichter van Samplekanon en redacteur bij het Vlaamse tijdschrift nY. Daarnaast is hij uitgever bij Perdu in Amsterdam en treedt hij wereldwijd op in kleine zaaltjes.

Frank Keizer | donderdag 9 mei

Agenda

Donderdag 9 mei
12:15 tot 13:15 Te gast: Frank Keizer
De Cirkel

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 25 april 12:15 tot 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.