Geluk! Niemand kan er zo goed over praten als dichter Rense Sinkgraven. Hij praat met collega-dichters over hun actuele werk en natuurlijk over zijn of haar interpretatie van geluk.

Agenda

Donderdag 13 december
12:15 - 13:15 Te gast: Jabik Veenbaas
De Cirkel

Jabik Veenbaas | donderdag 13 december

Dichter, schrijver, vertaler, filosoof Jabik Veenbaas is te gast. We praten met hem over zijn eigen poëzie maar ook over bundels en boeken van andere schrijvers en dichters die hij waardeert. Veenbaas publiceerde poëzie, verhalen en essays, zowel in het Nederlands als Fries. Zijn laatste bundel, Stad van liefde, verscheen in 2017 bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Over zijn bundel Mijn vader bad (2015) schreef recensent Hans Puper: 'Het levert fascinerende, beeldende poëzie op. Sommige regels krijgen de kracht van een aforisme.' 

Jabik Veenbaas

1431

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 20 december 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Naked Lunch
  • Talk
  • literair
donderdag 27 december 12:15 - 13:15

Naked Lunch

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.