Met het naderen van iedere nieuwe deadline lijkt de politieke chaos in het Verenigd Koninkrijk alleen maar groter te worden. De Brexit-vermoeidheid slaat toe, maar toch zal er somehow een oplossing gevonden moeten worden. Politici en ondernemers in Nederland maken zich ondertussen grote zorgen over de gevolgen van een harde Brexit.

Met een divers panel en onze bezoekers kijken we terug op de krankzinnige afgelopen maanden, bespreken we de stand van zaken en kijken we wat Brexit betekent voor Nederland en Europa. Te gast zijn onder anderen Bert Wagendorp columnist Volkskrant en schrijver, Sywert van Lienden politiek commentator, Paul Scheffer publicist en hoogleraar Europese studies, Bart Los Brexit-onderzoeker en Vanessa Lamsvelt, oud-Engeland correspondent en Brexit-verslaggever bij EénVandaag. De avond wordt gehost door Marijke Roskam

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct Groningen

Agenda

Woensdag 24 april
20:00 tot 21:30
Zaal 2
€ 5,00

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.