Stadjers kiezen woensdag 21 november een nieuwe gemeenteraad.

Op initiatief van het Groninger Forum en in samenwerking met OOG TV en Dagblad van het Noorden is er op maandag 19 november het Groot Gronings Lijsttrekkersdebat. We nodigen alle lijsttrekkers uit om de degens te kruizen en te reageren op de grote en kleine kwesties die spelen in de stad en de (nieuwe) bijbehorende dorpen.

Wie valt op en wie valt door de mand?

Nestor van de parlementaire journalistiek, Ferry Mingelen, volgt het debat vanuit de zaal en geeft zijn eerlijke oordeel over hoe de Groningse lijsttrekkers de kiezer voor zich proberen te winnen.

Live te volgen

Het debat is inmiddels uitverkocht, maar wordt live uitgezonden door OOG TV en via streaming op de website van het Dagblad van het Noorden.

 

Week van de Democratie >>

Week van de Democratie >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.