Hooggeëerd publiek! Schilder je eigen circusact. Wees Fantabuleus en creatief. Met acrylverf, penseel en echt schilderdoek spetter je van het doek. Zet jezelf in de schijnwerpers of fantaseer er op los, onder begeleiding van Juf Julia. Vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Agenda

Zaterdag 29 december
11:30 - 13:30
Jeugdafdeling
14:00 - 16:00
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.