Wie meedoet in de optocht kan natuurlijk niet in zijn gewone kloffie lopen, dat kan Fantabuleuzer! Onder begeleiding van Pretvormer maak je een pronkstuk dat je in de optocht kunt showen aan de hele stad. En natuurlijk doe je je gekste, glitterigste en spetterendste outfit aan, en... papa of mama natuurlijk ook!

Agenda

Vrijdag 28 december
11:00 - 13:00
Jeugdafdeling
14:15 - 16:00
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.