Komt dat zien, komt dat doen, in de kelder staat een geweldige Schaduw Vergroot Machine! Ontwerp je eigen fantastische schaduwwereld en ga er in staan. Maak de chocoladefabriek van Sjakie en dans er met een Oempa Loempa. Of laat als Matilda van alles om je heen vliegen. Misschien wel het allerleukste is je eigen grote griezelvriend te maken. Een klein, door jou gemaakt griezeltje kan zo worden vergroot dat jij in zijn mond zou passen. 

Wij maken een foto van je zelfgemaakte avontuur voor thuis aan de muur. 

Agenda

Zondag 30 december
11:30 tot 16:30
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.