Zelf op een koord lopen als Matilda of door de lucht gegooid worden door juffrouw Bulstronk? Dat kan je allemaal leren van de talenten van circus Santelli. Je volgt een fantastisch parcours van bal naar touw naar jongleren. Aan het eind ben je zelf een circusartiest! Vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Agenda

Zaterdag 29 december
11:45 - 12:30
Jeugdafdeling
14:15 - 15:00
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.