Trots wandelt Matilda over het koord naar school. Eindelijk mag ze!  Samen met klasgenoten klimt ze op de tafels en bouwt spannende piramides. De liefste juf Engel doet gewoon mee! Iedereen is bang voor het hoofd van de school, mevrouw Bulstronk. Zij trekt kinderen aan hun haren en gooit ze door de lucht. De vader van Matilda heeft geen schone handen en voert de hele dag niets uit. Wanneer de FBI hier weet van krijgt hebben de ouders van Matilda er, behalve hun veel te slimme dochter, nog een probleem bij. 

Matilda wordt gespeeld door de Jonge Talenten van Circus Santelli. Deze vijftien kinderen tussen de 9 en 12 jaar trainen onder intensieve begeleiding van deskundige trainers 4 tot 8 uren per week.

Agenda

Zaterdag 29 december
11:00 - 11:00
Jeugdafdeling
13:30 - 13:30
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.