Daan, rustig aan! Daan wil veel, vooral draken zoeken, maar ze heeft nergens geduld voor. Haar vriendinnetje Sterre heeft juist de mooiste tijd tijdens het wachten. Wanneer Daan Sterre kwijtraakt willen allerlei bijzondere figuren haar helpen, als ze nou heel even wacht! Een sprookjesachtige voorstelling over wat je allemaal mist als je te veel haast hebt.

Theater Pannenkoek

Schone draak! is gemaakt door Inge Bakker en Natalie van Eerden en geïnspireerd op het boek Ossip en de onverwachte reis van Annemarie van Haeringen.

Haal je kaartje op in de bibliotheek

Haal snel je gratis kaartje in de bibliotheek bij jou in de wijk en geniet van deze sprookjesachtige voorstelling!

Misschien vind je dit ook leuk

Word gratis lid! >>

Word gratis lid! >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.