...met Dim Junius

Door te oefenen met vormen, stippen en lijnen, de basiselementen waar elke tekenaar mee werkt, leer je hoe je op je eigen manier stripfiguren kunt opbouwen. Stap voor stap ontwikkel je nieuwe technieken om te tekenen wat je wilt en door de praktische en leerzame tips en thema's in de workshops verbreedt je je kennis en vaardigheden als striptekenaar.

De workshop wordt gegeven door ervaren tekenaar Dim Junius. Hij zegt: 'Kom kijken, oefenen en vooral veel plezier beleven!'

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

in samenwerking met het nederlands stripmuseum

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Lego robots programmeren
  • Workshop
woensdag 22 mei 15:00 tot 17:00

Lego robots programmeren

Ouder&KindCafé050
  • Jeugdactiviteit
vrijdag 24 mei 10:00 tot 11:30

Ouder&KindCafé050

Story Time
  • Jeugdactiviteit
  • language no problem
donderdag 23 mei 16:00 tot 17:00

Story Time

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.