Wil je kennismaken met Matilda en Sjakie, Daantje, met de Reuzenkrokodil en de Griezels, met zijn Rijmsoep en andere bizarre, vreemde, grappige en griepelige zwoevige verhalen? Kom naar de bibliotheek in je wijk en betreed de wondere woordenwereld!

Samen met de kinderen gaan we onder leiding van een fantabuleuze dichter en een grijselijke drukker prachtige Roald Dahl-gedichten schrijven en drukken op groot formaat (A3): verrukkelekukkelijk! We maken gebruik van de verhalen, de woorden, de taal van de schrijver en maken zo onze eigen Roald Dahl-poster die uiteraard na afloop mee naar huis gaat. Doe mee en laat je inspireren. Gratis toegang, dus waar wacht je nog op!

Meer Roald Dahl

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.