Ook dit jaar staat deze muzikale, fantastische en feestelijke optocht weer op het programma. Samen wandelen we van de Oude Boteringestraat naar ons filmtheater aan het Hereplein. Pretvormer maakt er samen met jullie een fantasievolle optocht van, geïnspireerd op de fantabuleuze verhalen en personages uit de boeken van Roald Dahl. Kom werken aan een groot Fantabuleus Optochtbeest en maak samen muziek!

Agenda

Vrijdag 28 december
13:00 - 13:30
Jeugdafdeling
16:00 - 16:30
Jeugdafdeling
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.