Bestel vooraf je gratis kaarten online

De fantasierijke wereld der natuur: een interactieve lezing van de DoeZoo in Leens en Zoo Bizar in Orvelte. Bestaan er echt wandelende bladeren en wat voor fantasieverhalen vertellen mensen over dieren? Er komen verschillende fantastische dieren mee die je van dichtbij mag zien én je mag sommige dieren ook aanraken!

Tussen de lezingen door kan je je eigen fantasie-natuurketting maken met natuurlijke materialen.

Agenda

Zondag 30 december
11:30 - 12:30
J.J.Goeverneurzaal
Gratis
13:30 - 14:30
J.J.Goeverneurzaal
Gratis
15:30 - 16:30
J.J.Goeverneurzaal
Gratis
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.