Jozua Douglas is de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2018: Costa Banana 5: De eilandenruzie

De eilandenruzie is het los te lezen vervolg op De gruwelijke generaal, De ongelooflijke Ravi Ravioli en Operatie Pisang. Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana ontdekken in dit boek wat echte vriendschap betekent. Hé, dat is toevallig! Laat het thema van de Kinderboekenweek nu ook over vriendschap gaan!

Kinderboeken schrijven, dat doet Jozua Douglas heel graag en met succes en als je dan ook nog wordt gevraagd om voor 2018 het Kinderboekenweekgeschenk te schrijven, dan is dat natuurlijk een hele eer. Jozua Douglas vertelt en signeert voorafgaand aan het Best*Friends*Forever Festival. Dát is ook een eer!

Kom naar het Best*Friends*Forever Festival met jouw boek, want Jozua zet zijn handtekening erin!

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.