Tijdens het Nationale Voorleesontbijt lezen onze voorleestoppers voor uit het Prentenboek van het Jaar 2019: Een huis voor Harry, geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers.

Een huis voor Harry

"Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?"

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

Onze voorleestoppers

Centrale bibliotheek Paul de Rook, (oud)Wethouder
Lewenborg Kasper Peters, dichter
Beijum Helma en Manon, Kattencafé Op z'n Kop
Hoogkerk Carla Hauber, dierenambulance Groningen
De Wijert Marije van der Heide, Beleidsadviseur Cultuur Gemeente Groningen
Vinkhuizen Karin Kwant, Kattencafé Poeslief
Selwerd Sandra Ros, 'baasje' van Doerak, de Universitycat
Haren Heim Bloemink, van Haren de Krant

Haal je kaartje op in de bibliotheek

Er is beperkt plek. Haal daarom snel je gratis kaartje op bij de bibliotheek bij jou in de wijk!

De Prentenboek Top-Tien voor De Nationale Voorleesdagen 2019

De Prentenboek Top-Tien voor De Nationale Voorleesdagen 2019

Misschien vind je dit ook leuk

Word gratis lid! >>

Word gratis lid! >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.