... met Ankeniete Wienen

Lachen mieren ons uit als ze ontdekken dat wij eigenlijk maar slappelingen zijn? Heeft een bloem ook gevoel? Was er altijd al tijd? Wat nu als robots gaan regeren. 

Samen met Ankeniete Wienen, kinder- en jongerefilosoof gaan we elkaar allerlei vragen stellen en we gaan -het denken- oefenen.

En ouders filosoferen gewoon mee.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Nog meer jeugdactiviteiten >>

Nog meer jeugdactiviteiten >>

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Lego robots programmeren
  • Workshop
woensdag 22 mei 15:00 tot 17:00

Lego robots programmeren

Ouder&KindCafé050
  • Jeugdactiviteit
vrijdag 24 mei 10:00 tot 11:30

Ouder&KindCafé050

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.