... met Kasper Peters en Hans de Troubadour

Kasper Peters en Hans de Troubadour komen langs! Kasper laat zijn laatste ontdekkingen horen én schrijft met kinderen een gedicht. Tussendoor speelt Hans op zijn gitaar en zingt voor jong (en ook voor oud).

Kom je meezingen, dansen, dichten en rammelen? Je wordt er vrolijk van. Beloofd! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer activiteiten in deze bibliotheek

Filosoferen
  • Kinderactiviteit
zondag 24 maart 14:30 - 15:30

Filosoferen

Lego robots programmeren
  • Kinderactiviteit
woensdag 27 maart 15:00 - 17:00

Lego robots programmeren

Ouder&KindCafé050
  • Kinderactiviteit
woensdag 10 april 10:00 - 11:30

Ouder&KindCafé050

Story Time
  • Kinderactiviteit
donderdag 4 april 16:00 - 17:00

Story Time

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.