Ben jij een nieuwtjeszoeker of is tekenen je hobby? Dan zijn we op zoek naar jou! Want we gaan met elkaar een heuse Vriendenkrant maken. De Kletscourant-redactie gaat op tournee langs alle bibliotheken in de stad. Kom je ook? 'Echte' journalisten sturen je op pad met tips, trucs én een perskaart om smeuïge verhalen te verzamelen, maak samen met een 'echte' illustrator de mooiste tekeningen voor in de krant. Of sta met je met je allerbeste vriend model voor een spectaculaire foto, voor een advertentie in de krant. 

Lunchbreak

En de pauze haal je een crêpe op in de Cut The Crêpe caravan. Want er moet natuurlijk ook goed gegeten worden tijdens het harde werken.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.