BreinBieb beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten. Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun je antwoord krijgen bij BreinBieb in de Groninger Forum bibliotheek De Wijert.

Meer over BreinBieb

Spellendemonstratie | donderdag 6 juni

Op donderdag 6 juni geeft Sjaak Venster, oprichter van de Dementheek in Leek, een demonstratie en uitleg van de spellen uit de collectie. Puzzels, quizzen en memory spelen helpen het geheugen fit te houden en kunnen het haperende brein ondersteunen. De toegang is gratis.

Kom je langs? Stuur dan even je naam & aantal personen naar: info@groningerforum.nl t.a.v. Marieke Hopma

Agenda

Donderdag 6 juni
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 3 oktober
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 7 november
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 12 december
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert

Misschien vind je dit ook leuk

Meer activiteiten in De Wijert >>

Meer activiteiten in De Wijert >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.