Vanuit het Royal Opera House Londen presenteert het Groninger Forum Verdi's La Traviata, één van de meest geliefde opera's aller tijden.

Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert. Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uigelaten 'Sempre libera' - aria's waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is. 

De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

Let op: dit is geen live-voorstelling.

Royal Opera House Live

Lang leve het digitale tijdperk! De beroemde opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Londen worden 'doorgeprikt' naar het grote doek van zaal 1 (meestal live, maar in het geval van La Traviata zitten er een paar dagen tussen). Een uitgelezen kans dus om het beste van het beste op modern opera- en balletgebied te zien in Londen, maar dan in Groningen.

Andere voorstellingen van Royal Opera House Live

Faust
  • Live screening
  • opera
dinsdag 30 april 19:40 - 23:00

Faust

La forza del destino
  • Live screening
  • opera
dinsdag 2 april 19:10 - 22:30

La forza del destino

Romeo and Juliet
  • Live screening
  • ballet
dinsdag 11 juni 20:10 - 23:30

Romeo and Juliet

Triple bill
  • Live screening
  • ballet
donderdag 16 mei 20:10 - 23:30

Triple bill

Duur
200 min
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.