Live vanuit het Royal Opera House Londen presenteert het Groninger Forum Gounods betoverende opera Faust.

Ervaar de decadente en elegante van het Parijs uit de jaren 1870 in David McVicars spectaculaire productie van Gounods meest geliefde opera. Michael Fabiano schittert als Faust, de man die zijn ziel aan de duivel verkoopt in ruil voor jeugd en macht. De Franse grand opéra voert in als zijn weelde de boventoon en de virtuoze hoofdrollen, een groot koor, sensationele decors, ballet en een uitzinnige finale maken deze productie representatief voor theatraal spektakel. 

Royal Opera House Live

Lang leve het digitale tijdperk! De beroemde opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Londen worden live 'doorgeprikt' naar het grote doek van zaal 1. Een uitgelezen kans dus om het beste van het beste op modern opera- en balletgebied te zien in Londen, maar dan in Groningen.

Andere voorstellingen van Royal Opera House Live

Romeo and Juliet
  • Live screening
  • ballet
dinsdag 11 juni 20:10 tot 23:30

Romeo and Juliet

Duur
200 min
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.