Live vanuit het Royal Opera House Londen presenteert het Groninger Forum het duizelingwekkende ballet Don Quixote.

Het verhaal van Cervantes over de klunzige ridder Don Quixote heeft talloze choreografen, musici en beeldend kunstenaars geïnspireerd. Carlos Acosta koos het door Marius Petipa in 1869 gecreëerde ballet, een vrolijke klassieker, als uitgangspunt in zijn eerste productie voor The Royal Ballet. In zijn bruisende bewerking figureert het complete dansgezelschap in de rol van uitgelaten dorpelingen, hartstochtelijke zigeuners en zelfs fantasiebloemen. Don Quixote is een ballet dat net zo overloopt van positieve energie als van verbazingwekkende dansante hoogstandjes.

Royal Opera House Live

Lang leve het digitale tijdperk! De beroemde opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Londen worden live 'doorgeprikt' naar het grote doek van zaal 1. Een uitgelezen kans dus om het beste van het beste op modern opera- en balletgebied te zien in Londen, maar dan in Groningen.

Andere voorstellingen van Royal Opera House Live

Faust
  • Live screening
  • opera
dinsdag 30 april 19:40 - 23:00

Faust

La forza del destino
  • Live screening
  • opera
dinsdag 2 april 19:10 - 22:30

La forza del destino

Romeo and Juliet
  • Live screening
  • ballet
dinsdag 11 juni 20:10 - 23:30

Romeo and Juliet

Triple bill
  • Live screening
  • ballet
donderdag 16 mei 20:10 - 23:30

Triple bill

Duur
200 min
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.