Waar is Knoester? is een warme, lichte en typische Scandinavische 5+ film gebaseerd op de boeken van Anne-Cath Vestly, de Noorse Annie M.G. Schmidt. 

Knoester lijkt misschien zomaar een stokje, maar het is veel meer dan dat. Hij is het fantasievriendje van de zesjarige Junior. In de fantasieën van Junior is Knoester is samen met een baby Knoester en Berkelientje.

Juniors vader probeert zijn zoontje los te weken van de ingebeelde houten vriendjes. Maar dat lukt gelukkig niet. Junior is net verhuisd en hij heeft zijn stokjesvrienden hard nodig. Het is dan ook verschikkelijk als hij Knoester kwijtraakt. Waar is Knoester? Tijdens zijn zoektocht vind Junior van alles, maar zal hij ook Knoester vinden? 

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zaterdag 20 april
14:30 tot 15:41
Zaal 3
€ 9,00
Maandag 22 april
14:30 tot 15:41
Zaal 3
€ 9,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
71 min
Kijkwijzer
Land
Noorwegen
Regie
Åsleik Engmark

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Evi & Co
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 11:00 tot 11:40

Evi & Co

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.