Waar is Knoester? is een warme, lichte en typische Scandinavische 5+ film gebaseerd op de boeken van Anne-Cath Vestly, de Noorse Annie M.G. Schmidt. 

Knoester lijkt misschien zomaar een stokje, maar het is veel meer dan dat. Hij is het fantasievriendje van de zesjarige Junior. In de fantasieën van Junior is Knoester is samen met een baby Knoester en Berkelientje.

Juniors vader probeert zijn zoontje los te weken van de ingebeelde houten vriendjes. Maar dat lukt gelukkig niet. Junior is net verhuisd en hij heeft zijn stokjesvrienden hard nodig. Het is dan ook verschikkelijk als hij Knoester kwijtraakt. Waar is Knoester? Tijdens zijn zoektocht vind Junior van alles, maar zal hij ook Knoester vinden? 

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Taal
Nederlands
Duur
71 min
Kijkwijzer
Land
Noorwegen
Regie
Åsleik Engmark

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Locatie Hereplein 73

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!