Vos & Haas is een grappige en lieve 4+ film die de mooie boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong Khing tot leven brengt.

Met veel humor laat de film zien hoe alle dieren samen in het bos samenleven. En dat lijkt stiekem best vaak op ons eigen leven, thuis en op school.

Wordt vrienden met de opgewekte levensgenieter Vos, de slimme gevoelige Haas en hun bosvrienden Uil, Ever, Ping Wing, Jak, Rob, Meermin en Neef. Tijdens hun dagelijkse leven komen ze allemaal in grappige, enge, gekke, uitdagende en opwindende situaties terecht. Door vriendschap en verbeelding lossen ze hun kleine en grote problemen op een creatieve manier op.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zondag 21 april
11:00 tot 11:40
Zaal 4
€ 9,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
40 min
Kijkwijzer
Land
Nederland
Regie
Mascha Halberstad en Tom van Gestel

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Evi & Co
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 11:00 tot 11:40

Evi & Co

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.