Grappig en fantasierijk 6+ filmprogramma met de drie kortfilms Twee Ballonnen, Mr Hublot en Zeezucht.

Kan je alles maken wat je wil? Ja hoor, alles kan, voor alle wensen zijn er oplossingen, soms eenvoudig, maar vaak ook grappig en soms ingenieus. Het enige wat je nodig hebt is een beetje fantasie en veel doorzettingsvermogen. De verhalen van Uitvindingen spelen zich af in de lucht, de zee en de stad. We zien machines, robots en rare uitvindsels. Maar de echte sterren zijn de uitvinders zelf, die vastbesloten zijn hun dromen en verlangens waar te maken. 

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zaterdag 20 april
12:00 tot 12:33
Zaal 4
€ 9,00
Zondag 21 april
13:00 tot 13:33
Zaal 4
€ 9,00
Maandag 22 april
12:00 tot 12:33
Zaal 4
€ 9,00
Duur
33 min

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.