Sappe de pachtinner is een spannende kinderfilm die zich afspeelt in en rondom Hoogezand-Sappemeer. 

Stijn, Kim en Fayza stuiten tijdens één van hun avontuurlijke dwalingen op een duistere gedaante.
Met hulp uit onverwachte hoek gaan ze op onderzoek uit en worden ze geconfronteerd met de eeuwenoude sage van Sappe en zijn pact met de duivel.

Groningse Nieuwe #82

 

Voorstelling in samenwerking met Groninger Videolandschap.

 

Agenda

Zondag 16 december
16:30 - 19:00
Zaal 2
€ 2,50
Taal
Nederlands gesproken
Duur
150 min
Acteurs
Ismay Oldenziel, Roy Busscher, Lotte Laurens, René Bodewes, Ron Akkerman, Erik Bulthuis, Frank Bally, Michiel Noback, Aike Vogelzang, Jan Dijkhuis, Emiel Wolthuis, Frances Folgerts, Rob Mulder en Gerben Scharft
Land
Nederland
Jaar
2018
Regie
Paul Bezuijen

Misschien vind je dit ook leuk

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 20 december 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Lezing Actie reactie
  • Cursus
  • kunst
zaterdag 22 december 13:00 - 15:00

Lezing Actie reactie

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.