Remy is een rat die er van droomt grote kok te zijn.

Maar ratten in een keuken worden helaas niet door iedereen gewaardeerd. Maar dan valt hij met z’n neus in de boter. Samen met Luingini, die achter het fornuis staat, vormt hij in het geheim een team. Eindelijk kan Remy doen wat hij het liefste doet en als de beste kan. In deze vrolijke animatiefilm gaat natuurlijk eerst alles mis maar komt het uiteindelijk weer goed.

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 
 

Agenda

Zondag 30 december
11:00 tot 12:51
Zaal 3
€ 8,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
111 min
Kijkwijzer
Acteurs
Ewout Genemans, Tom Jansen, Michiel Huisman, Jeroen van Koningsbrugge (stemmen)
Land
VS
Jaar
2007
Regie
Brad Bird, Jan Pinkava
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.