Een 3+ animatieprogramma waarin veel ruimte is voor verwondering over de schoonheid en andersheid van nieuwe plekken, met de twee kortfilms Nimbus de Wolkenvanger en Lichtje.

Je eigen huis verlaten om iets te zoeken, dat is soms best spannend. Ga samen met twee dappere kinderen mee op pad, je neus achterna. Soms is het om te griezelen maar vaker nog om te lachen!

Met Nimbus kun je meereizen naar boven, hoog in de bergen en nog verder, naar daar waar de wolken hangen en de sterren schitteren. En kijk ook hoe het bange maar dappere jongetje het donkere bos in durft te gaan, om licht te zoeken voor in zijn huis. Langs bomen en spannende, maar gelukkig ook wel lieve, beesten in het woud gaat zijn weg. Gelukkig duren de spannende stukjes niet te lang en wordt het nooit te eng, waardoor het griezelen fijn blijft.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zaterdag 20 april
14:00 tot 14:24
Zaal 4
€ 9,00
Zondag 21 april
15:45 tot 16:09
Zaal 4
€ 9,00
Maandag 22 april
14:00 tot 14:24
Zaal 4
€ 9,00
Duur
24 min
Regie
Steven Wouterlood

Locatie Hereplein 73

Het hele programma >>

Het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.