Vrolijk, poëtisch en kleurrijk 2+ filmprogramma met de drie kortfilms Lang Levende Huis, Klein Spruitje en Kleine Ster.

Je huis is je eigen plek, als een veilig vertrouwd velletje om je heen. Alle huizen zijn anders. Zo ook de huizen in deze films.

Een meisje woont alleen in een klein huisje. Iedere nacht tillen mieren het huisje op en brengen het naar een nieuwe plek, een plek met bloemen om haar jurkjes te kleuren. En wat beleeft de vrolijke flat met alle huisjes in zijn buik? Sneeuwstormen, vliegtuigen, de metro onder de grond. In deze vrolijke kleurrijke film is veel te zien. Hoog in de lucht valt kleine ster op een avond van zijn wolkje, zo boem op de aarde. Iedereen wil hem hebben, maar hij wil weer terug naar huis, naar zijn mama. Gelukkig kan Mama Maan alles. 

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zondag 21 april
12:15 tot 12:37
Zaal 3
€ 9,00
Duur
22 min

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Locatie Hereplein 73

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.