De makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion.

MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur.

Vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion.

Taal
Nederlands gesproken
Duur
77 min
Kijkwijzer
Acteurs
Aus Greidanus sr., Beau Schneider, Lieneke Le Roux, Nienke de la Rive Box, Patrick Stoof, Simone van Bennekom, Stijn van der Plas
Land
Nederland
Jaar
2016
Regie
Pieter van Rijn

Hele Cinekid-programma >>

Hele Cinekid-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.