Mag je eindelijk naar school, heb je het gemeenste schoolhoofd van de wereld...! 

Het overkomt Matilda. Schoolhoofd Bulstronk sluit kinderen op in kasten. Gelukkig krijgt Matilda les van juffrouw Engel. Zij ontdekt Matilda's buitengewone intelligentie en magische krachten. Juffrouw Engels neemt haar mee naar huis en dan komt Matilda achter een geheim... Vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 
 

Agenda

Zaterdag 29 december
13:35 - 15:11
Zaal 4
€ 8,00
Zondag 30 december
14:30 - 16:06
Zaal 4
€ 8,00
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
96 min
Kijkwijzer
Acteurs
Danny DeVito, Rhea Perlman, Mara Wilson (stemmen)
Land
VS
Jaar
1996
Regie
Danny De Vito
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.