Lied van de zee is een spannende sprookjesachtige 7+ film in een prachtige illustratieve stijl. 

Ben en Saoirse wonen bij hun vader in de vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee neemt hun grootmoeder hen mee naar de stad. Daar ontdekt Ben dat zijn zusje eigenlijk een Selkie is. Selkies kunnen zowel de gedaante van een zeehond als van een mens aannemen en beschikken over bovennatuurlijke krachten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de vloek van de Uilenheks opheffen. Tijdens een wonderlijke reis trotseren Saoirse en haar broer Ben allerlei gevaren en nemen ze het op tegen de heks.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio.

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zondag 21 april
14:00 tot 15:34
Zaal 3
€ 9,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
94 min
Kijkwijzer
Land
Ierland, België, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk
Regie
Tomm Moore

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Alles Mag
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 15:30 tot 16:17

Alles Mag

Ki
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zondag 21 april 14:15 tot 14:40

Ki

Locatie

Bekijk hier het hele programma >>

Bekijk hier het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.