Lea heeft geen zin om op zomerkamp te gaan met de giechelende meisjes uit haar klas. Liever wil ze meedoen met de jongensbende van het dorp.

Maar daar mag ze pas bij als ze bewezen heeft niet bang te zijn. Het is niet alleen het begin van spannende belevenissen en onverwachte vriendschap, maar ook van de ontdekking van volwassen geheimen.

Geduldig en observerend schetst regisseur Joya Thome een prachtig beeld van een lange lome Duitse zomer, waar kinderen zichzelf en elkaar ontdekken, hun eigen regels bepalen en samen op avontuur gaan.

Genomineerd als Beste Kinderfilm Cinekid Festival 2017.

Vooral geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Taal
Nederlands gesproken
Duur
78 min
Kijkwijzer
Land
Duitsland
Jaar
2017
Regie
Joya Thome

Hele Cinekid-programma >>

Hele Cinekid-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.