Ki is een 6+ film die gaat over kracht, angst, liefde en loslaten.

Een film met serieuze thema’s, die poëtisch en verbeeldend zijn verfilmd, vanuit de beleving van kind. Yuki van zeven moet verder leven terwijl haar grote zus Iwa dood is en dat durft ze niet zo goed. In een fijne en spannende droom vindt ze Iwa terug en dollen ze samen rond op zoek naar hún boom.

Een betoverende film die je raakt zonder sentimenteel te zijn. Een avontuur over leven en dood en over de band tussen broers en zussen. Met sprookjesfiguren en een parallelle wereld dat doet denken aan het legendarische boek Gebroeders Leeuwenhart van Astrid Lindgren.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Let op! Deze mooie film is op sommige momenten best spannend, dus niet geschikt voor kinderen die daar niet van houden.

 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zondag 21 april
14:15 tot 14:40
Zaal 4
€ 9,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
25 min
Kijkwijzer
Land
Nederland
Regie
Meikeminnde Clinckspoor

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Evi & Co
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 11:00 tot 11:40

Evi & Co

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.