Rustig, dialoogloos 2+ animatieprogramma met de drie kortfilms Googuri Googuri, Tijgertje zonder strepen en Vistochtje.

Wie ben ik en waar ben jij? Soms voel je je alleen terwijl je juist zo graag wilt spelen met de anderen.

In dit programma speciaal voor kleintjes zien we een klein meisje, dat niets liever doet dan samen met haar oude opa op reis gaan in een wereld vol verbeelding. Over dat hij de wereld was, de zee en de bergen en soms een boom. En Tijgertje, hij wil zo graag spelen met de anderen. Maar mist streepjes op zijn lijfje en hoort er daardoor niet echt bij. Hij gaat op zoek naar strepen. Wat zal hij vinden? En we zien Betty, een kat die zich verveelt en op een loom vistochtje op zoek gaat naar een vriendje.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zondag 21 april
10:30 tot 10:57
Zaal 3
€ 9,00
Duur
27 min

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.