Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen.

Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt de gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 
 

Agenda

Vrijdag 28 december
12:50 - 13:55
Zaal 4
€ 8,00
Zaterdag 29 december
12:40 - 13:45
Zaal 3
€ 8,00
Zondag 30 december
12:55 - 14:00
Zaal 4
€ 8,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
65 min
Kijkwijzer
Acteurs
Gijs Scholten van Aschat, Carré Albers, Hilde de Mildt, Tevin Themen, Munaycha Draaibas, Max Mies (stemmen)
Land
Engeland
Jaar
2015
Regie
Jan Lachauer en Jakob Schuh
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.