Evi & Co is een speelse en grappige 4+ film die bestaat uit vijf verhalen die speciaal voor Taartrovers Film Festival zijn samengebracht.

Evi heeft een heel eigen blik op de spullen die haar omringen. De dingen in de kringlooploods van haar ouders krijgen in haar grenzeloze fantasie een nieuw leven. Haar opa Co speelt graag met haar mee. Met z’n tweetjes laten ze los wat er is en staan ze open voor wat ze zien. Zo beleven ze, met de spullen van vroeger, speelse, grappige en soms ook ontroerende verhalen. 

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zaterdag 20 april
11:00 tot 11:40
Zaal 3
€ 9,00
Maandag 22 april
11:00 tot 11:40
Zaal 3
€ 9,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
40 min
Kijkwijzer
Land
Nederland
Regie
Hilt Lochten

Locatie Hereplein 73

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.