Het leven van een negenjarig meisje staat helemaal in het teken van volwassen worden. Zo heeft haar moeder het bedacht. Maar dan ontmoet ze haar oude buurman, een vreemde maar vriendelijke piloot. Hij introduceert zijn kleine vriendin in een buitengewone wereld waarin alles mogelijk is. Een wereld waarin hij lang gelden zelf werd ingewijd door de Kleine Prins.

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 

Agenda

Vrijdag 28 december
11:00 - 12:48
Zaal 3
€ 8,00
Zaterdag 29 december
11:00 - 12:48
Zaal 3
€ 8,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
108 min
Kijkwijzer
Acteurs
Bram van der Vlugt, Jada Borsato, Loretta Schrijver, Ruben Nicolai (stemmen)
Land
Frankrijk, Italië
Regie
Mark Osborne
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.