De nieuwste GVR-film, gemaakt door Steven Spielberg in samenwerking met Disney.

Weeskind Sophie wordt midden in de nacht ontvoerd door een reus! Gelukkig is hij een GVR: een Grote Vriendelijke Reus. Maar er zijn ook gemene reuzen, die elke avond op pad gaan om kinderen op te eten. Lukt het Sophie met hulp van de koningin van Engeland en de GVR om de kinderen te redden?

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 
 

Agenda

Vrijdag 28 december
13:35 - 15:32
Zaal 3
€ 8,00
Zaterdag 29 december
14:10 - 16:07
Zaal 3
€ 8,00
Zondag 30 december
13:35 - 15:32
Zaal 3
€ 8,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
117 min
Kijkwijzer
Acteurs
Warre Borgmans, Bas Keijzer, Eva Kolsteren, Murth Mossel, Beatrijs Sluijter, Marc Krone, Fleur van de Water (stemmen)
Land
VS
Jaar
2016
Regie
Steven Spielberg
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.