De Grinch is een mopperkont die van plan is het kerstfeest te stelen. Gelukkig brengt het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist dol is op kerst, hem op andere gedachten.

Gouden Combiticket

Voor maar € 8,- koop je een ticket voor de film + toegang tot het Magische Fantasielab. Stadjerspashouders betalen € 2,- (alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Hereplein). 
 

"Ook geschikt voor kersthaters"
NRC

Agenda

Vrijdag 28 december
10:30 - 12:00
Zaal 4
€ 8,00
Zaterdag 29 december
10:30 - 12:00
Zaal 4
€ 8,00
Zondag 30 december
10:30 - 12:00
Zaal 4
€ 8,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
90 min
Kijkwijzer
Acteurs
Joost Prinsen, Isa hoes, Peter Paul Muller, Sanne Wallis de Vries (stemmen)
Land
China, VS
Jaar
2018
Regie
Yartow Cheney, Scott Mosier
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.