In deze 2+ voorstelling zie je acht leuke dierenanimatiefilmpjes waarbij je hard kunt lachen, zachtjes kan gniffelen of samen giebelen.

Animanimal speelt met vormen, kleuren en typische dingen van dieren. Maar je zult zien dat veel dingen eigenlijk best menselijk zijn! Vol humor en in een aansprekende, heldere stijl met oog voor detail, zien we de dieren op speelse wijze worstelen met hun verschillende eigenschappen. Octopus, mier, tekkel, vleermuis, pinguïn: elk dier heeft wel íets speciaals! Een feest voor de verbeelding.

Combiticket film + speeltuin

Joepie! Op vertoon van je filmticket kun je óók komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Ga op expeditie! Knoei met water, klieder met zand en stoel met licht. Betover je ogen met beeld in beweging en ontwerp je eigen verhaal in de mini-studio. 

Taartrovers Film Festival | vrijdag 19 t/m maandag 22 april

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen.

Bekijk het hele programma >>

Agenda

Zaterdag 20 april
10:30 tot 10:57
Zaal 4
€ 9,00
Maandag 22 april
10:30 tot 10:57
Zaal 4
€ 9,00
Duur
27 min
Kijkwijzer
Land
Duitsland
Regie
Julia Ocker

Misschien vind je deze Taartrovers-films ook leuk

Locatie Hereplein 73

Bekijk het hele programma >>

Bekijk het hele programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.